We have launched a new website and are reviewing this page. Find out more
Open daily 10.00 to 17.45 Admission free Menu
Cut away section model, 2007, made by Andrew Ingham, wood and acrylic, © Arup Associates

Cut away section model, 2007, made by Andrew Ingham, wood and acrylic, © Arup Associates

Competed in 2007, this building brought together two existing Arup offices in the West Midlands in a convenient business park location in Solihull.

The Campus was designed to be both naturally ventilated and maximise daylight penetration, creating a more pleasant working environment as well as reducing lighting and heating costs. This combines two important themes in modern office design, allowing individuals control over their working conditions while attempting to reduce the building's impact on the environment.

The model, made by Andrew Ingham in 2007 and on loan from Arup Associates, can be viewed in the Architecture Gallery.

Audio: The Arup Associates Campus Project

In this audio Declan O'Carroll, Director, Arup Associates, describes some of the ideas behind the design of the Campus and Alan Belfield, Group Director, Aruptalks about the impact of the building on those working in it and on its surroundings.

Download: mp3 | ogg View transcript

Interactive Map

Discover the many treasures in the beautiful V&A galleries, find out where events are happening in the Museum or just check the location of the café, shops, lifts or toilets. Simple to use, the V&A interactive map works on all screen sizes, from your tablet or smartphone to your desktop at home.

Launch the Interactive Map